Sezona 2004 / 2005

Pevski tabor Šentvid pri Stični
19. junij 2005

Nastopili smo na 36. taboru slovenskih pevskih zborov.
Kot je na začetku slovesnosti lepo povedal župan občine Šentvid je to praznik ne samo za pevce iz cele Slovenije, ampak tudi za vse krajane Šentvida pri Stični, ki se na ta dogodek že dolgo pripravljajo. Sodelovalo je več kot 140 zborov iz cele Slovenije. Pod vodstvom dirigenta Igorja Švare smo peli pesmi izmenično: ženski, moški in mešani zbori.


Ponovitev letnega koncerta v župnijski dvorani v Cerkljah

5. junij 2005

v župnijski dvorani v Cerkljah


Letni koncert v Domu krajanov na Primskovem

27. maj 2005

Gosti: Bodeče Neže in Kranjski furmani



Koncert v domu starejših občanov v Preddvoru

28. april 2005

Podoknica našemu dolgoletnemu pevcu, Slavku TAVŽELJ


Območno srečanje odraslih pevskih zborov Kranj 2005

5. marec 2005

V Gimnaziji v Kranju smo tokrat na pobudo kranjskih zborov nastopili oblečeni primerno "koncertni dvorani". Ker Kranj nima primernega prostora za organiziranje pevskih koncertov in ker odgovorni že nekaj let ne reagirajo na prošnje in zahteve po koncertni dvorani smo se letos pevci, ki smo se predstavili na sobotni večer odločili, da se za telovadnico oblečemo športno in smo zato vse nastope protestno izvedli v trenerkah.
Kritika našega nastopa je bila fantastična. Zvok je polnejši, izvedba odlična. Ljudje, ki nas spremljajo že več let na naših nastopih so opazili kvalitetno razliko...


Koncert za sponzorje v avli občine Kranj

14. januar 2004

Damjana je z vsem srcem predana glasbi in v srce se ji je zasmilil zbor, ki je sredi sezone ostal brez dirigenta. Kljub temu, da je bila zelo zasedena in obremenjena z drugimi aktivnostmi se je odločila do konca sezone prevzeti naš zbor.
Prva vaja spoznavanja je bila za pevce navdušujoča, začutili smo, da je zapihal nov, svež, bolj pozitiven vetrič. Damjana je v trenutku postala "naša".


Božični koncert v Galeriji Ovsenik

27. december 2004

Vsako leto imamo pri g. Ovseniku božični koncert ob njegovih prečudovitih jaslicah.


Božični koncert s pihalnim orkestrom Šenčur

26. december 2004

Božični koncert ki smo ga izvedli skupaj s pihalnim orkestrom Šenčur...


Božični koncert - Cerkev Sv. Martina Stražišče

20. december 2004

Božični koncert je bil slovo od našega zborovodja, Tomaža Kukoviča. Poslovil se je s pesmijo, ki nam jo je zaigral na klarinet.


Tekmovanje odraslih zborov Gorenjske, Škofja Loka 2004

20. november 2004

Na tekmovanju, ki smo se ga prvič udeležili smo prejeli srebrno plaketo.


Komemoracija Primskovo
29. oktober 2004

Komemoracija ob dnevu mrtvih pred spomenikom na Primskovem


Gostovanje v Ameriki

16. september 2004

.....bilo je čudovito. Vsi smo bili zelo zadovoljni! Večina tudi presenečeni nad gostoljubnostjo, odprtostjo in neposrednostjo Američanov, posebno naših gostiteljev.
Naša turneja je imela nekako tri dele.
Washington -imeli smo tri zelo odmevne koncerte za ameriške poslušalce, nekaj časa pa je ostalo za oglede številnih znamenitosti, s katerimi se ponaša glavno mesto ZDA: od Bele hiše, Kapitola, do številnih muzejev, galerij, spomenikov znanih osebnosti.....
NEW York - koncert za naše izseljence v cerkvi Cirila in Metoda. Spontano smo zapeli tudi pred palačo Združenih narodov, kjer je prav takrat potekalo zasedanje Generalne skupščine in na mestu, kjer sta do 11.9.2002 stala dvojčka, stolpnici, ki sta bili ponos New Yorka in vsega poslovnega sveta....
Tretji del pa je bil namenjen turističnim ogledom. Zapeljali smo se na zahodno obalo ZDA do Los Angelesa, kjer smo si ogledali filmsko mesto Hollywood, Beverly Hills, Santa Monico, nato pa še skok do Las Vegasa, kjer smo poskusili srečo na igralnih avtomatih in ruleti." Igralniški sistem" nam je uspešno izvabil vse odvečne dolarje iz naših žepov, nihče pa nam ne more vzeti čudovitih spominov in doživetij, ko smo potovali skozi nacionalne parke; vključno z Velikim kanjonom, ki ga je v 6 miljonih let izdolbla reka Colorado.


Koncert v Cerkvi v Glincah
11 september 2004

Imeli smo zelo dober nastop. Saj ni čudno, cerkev stoji na zelo dobri točki energije. Pa tudi simpatičnost in prijaznost župnika Braneta prispevata svoje.


Koncert v Galeriji Ovsenik

10 september 2004

Pri našem sponzorju in prijatelju Lojzu Ovseniku smo pred turnejo v Ameriko priredili koncert, na katerem smo mu podarili naš novi CD, ki smo ga posneli posebej za Ameriko.